Skip to main content

R&D-forskarna i HighCosm Ltd. utvecklade Herbal-System™-konceptet för att skapa en unik teori för att försäkra naturliga kosmetikprodukter. Det internationella systemet (apotekare, hudläkare och skönhetsspecialister) baserade sitt koncept på vetenskaplig data, in vitro-tester (inga djurförsök) och forskning i många årtionden, detta resulterade i utarbetade uppfinningsenliga kompositioner.

– Herbal-System™ – tillvägagångssättet ökar de framstående och fördelaktiga effekterna av produkterna, eftersom de vetenskapligt optimerade kompositionerna av oljor och extrakt av medicinska örter ökar varandras helande kraft.

– Herbal-System™ – produkterna är fria från konserveringsmedel eftersom de speciella kompositionerna av aktiva ingredienser och hjälpämnen garanterar den mikrobiologiska stabiliteten.

– Herbal-System™ -kompositionerna innehåller enbart naturliga färg- och doftämnen, de naturliga örterna bidrar med produkternas doft och utseende.

– Herbal-System™ – konceptet uppfyller det höga behovet av välinformerade kunder. eftersom de bryr sig om vikten av att använda naturliga produkter, och som vill undvika konserveringsmedel och konstgjorda doft- och färgämnen, för att ta hand om hälsa och natur.