Skip to main content

Köp och leveransvillkor

Följande köp- och leveransvillkor gäller när du handlar i webbshoppen på agnesfotvard.se:

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel. Samtliga priser till privatpersoner är inklusive moms. Fraktkostnaden tillkommer och visas vid betalning.

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.

Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis 2-3 arbetsdagar från beställningsdagen om produkterna finns på lager.

Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post om detta.

Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du kontrollerar uppgifterna på din order för att se att det stämmer och sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med oss.

Frakt/leveranssätt

Vi levererar med Posten som brev eller paket. Försändelsen anländer direkt till din brevlåda om det av storleksskäl fungerar eller så kommer det till ditt närmsta postombud, t.ex. en närliggande livsmedelsbutik. Paketet ska hämtas inom 14 dagar för att förhindra att det går i retur till oss.

Får vi tillbaka paket som inte hämtats ut från Posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med retur till oss, för närvarande 150 kr för beställning. Betalning skall ske med inbetalningskort inom förfallotiden.

Betalning

Vi har Klarnas betallösning i vår butik –  Klarnas villkor
Där väljer du själv hur du vill betala Faktura, Kort, Bank eller klarna konto.

Returer – ångerrätt och reklamation

Som kund har du rätt enligt distanshandelslagen att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan/varorna.

Meddelande om retur ska skickas till oss via kontaktformuläret på webbsidan senast 30 dagar från mottagandet av varan eller via e-post info@agnesfotvard.se. Kontakta alltid oss innan du returnerar varan.

Vid retur var noga med att förpacka varan ordentligt transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig. Returnera varan tillsammans med uppgifter om orsak – faktura nr etc.

Vid retur som beror på att du ångrat dig måste du själv betala returkostnaden.

Vid retur som inte är orsakad av fel på varan krediterar vi varorna – dock ej vår fraktkostnad.

Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelsen och att produkten returneras hel.

Reklamation

Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss direkt, dock senast inom skälig tid om du som kund varit förhindrat att undersöka varan vid leverans.

Om du ser redan vid leveransen att paketet är skadat kontakta oss genast, via e-post info@agnesfotvard.se.

Skicka varan i det skick den mottogs, så får du en ny vara, rätt vara eller så kan du häva köpet helt.

Återbetalning av ditt köp och fraktkostnad för returen, sker i första hand till ditt bankkonto och inom 10 dagar efter det att vi mottagit och godkänt din retur.

Fraktkostnad för retur p.g.a. reklamation betalar vi.

Sekretess, säkerhet och personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och e-post. I de fall du väljer att betala via faktura  måste du även ange ditt personnummer för att underlätta vår hantering.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Du har rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig genom att skriftlig begäran till oss. Om den information som vi har registrerat om dig är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Agnes Fotvård hanterar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Betalningstransaktioner (kort- och direktbetalning) hanteras av vår betalningspartner för att garantera en snabb och säker betalning. Vår betalningspartner uppfyller kraven för PCI-DSS. Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) för säker överföring av all data via Internet (eller andra nätverk). SSL-protokollet behandlar data på olika sätt och krypterar informationen. Det krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

Tvist

Vid eventuell tvist kommer Agnes Fotvård att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.