Skip to main content

Agnes och företaget

Agnes Horváth

Diplomerad Medicinsk Fotterapeut
Certifierad Medicinsk Laserterapeut

Agnes Horváth driver Agnes Fotvård sedan 2017. Hon är diplomerad medicinsk fotterapeut med kliniker i Nyköping och Jönåker.

Agnes är född och uppvuxen i Ungern, där hon även jobbade med eget företag och försäljning av egenvårdsprodukter och arbetsskyddsutrustning. Efter att bosatt sig i Sverige 2010 så beslutade hon sig 2016 för att utbilda sig till medicinsk fotterapeut. Hon hade jobbat inom hemtjänsten några år och idén att utbilda sig och starta eget fick hon av de äldre som hon jobbade med och vårdade i sitt dagliga jobb.

2017 fick hon erbjudande att ta över en fotvårdsklinik i Jönåker där innehavaren skulle gå i pension. Samma år startade Agnes även en andra fotvårdsklinik inne i Nyköping.

Dr.Kelens egenvårdsprodukter kom in i bilden från ett tips av Agnes mamma som också bor i Sverige och som använder och lovprisar produkterna. Med sin tidigare erfarenhet inom denna branch i Ungern så kontaktade Agnes företaget Dr.Kelen, vilket har resulterat i att Agnes idag har agenturen för Dr.Kelens produkter i Sverige.